Liane van Dijkhuizen: Liane heeft  nationale en internationale werkervaring. Is sinds 18  jaar werkzaam als teamtrainer, coach, procesbegeleider en ondernemer. Opdrachten krijgt ze vanuit  o.a. het  hoger onderwijs, het bedrijfsleven en  gemeenten. Haar motto: houd het simpel, praktisch en heb vooral plezier. De 3 expertise pijlers van haar bedrijf (lina-stijL): 1. Persoonlijke effectiviteit, 2. Werkstructuren, 3. Vitaliteit. www.lina-stijl.nl

 

Joyce Hamer: Joyce heeft veel ervaring in kleine en grote (inter)nationale organisaties, in management- en HR rollen. En nu werkzaam als HR- en leefstijl coach. Joyce wordt omschreven als betrokken, invoelend en enthousiast en legt snel verbanden. Ze zet mensen graag in beweging; de meesten weten wel hoe zij gezonder kunnen leven, maar wat maakt dat je dat toch niet doet..?

 

Carla Gillemans: Carla heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven in verschillende management- en communicatie functies. Nu heeft zij haar eigen coachpraktijk waarin ze bij mensen bewustwording creëert en ze enthousiasmeert om te kiezen voor een blijvend gezondere leefstijl. Carla is empatisch, doortastend en kan mensen in beweging krijgen waardoor ze lekkerder in hun vel zitten en minder stress hebben.

 www.c-yourselfcoaching.nl 

 

Roos van der Noord: Roos heeft ruim 9 jaar ervaring in de zorg en is tegenwoordig werkzaam als leefstijlcoach met aandacht voor het brein. In haar eigen praktijk in Breda werkt ze met de 4 pijlers uit haar 4B model; brein, brandstof, beweging en balans. Wat Roos kenmerkt is dat ze ambitieus, sportief en leergierig is. Tegenslagen ziet zij als kansen en daarmee begeleidt en daagt ze nu ook anderen uit om dat bij zichzelf te trainen. www.idareyouto.nl

 

Bianca Korevaar: Bianca heeft ruim 20 jaar ervaring in het Sociaal Domein als projectleider, manager, trainer en coach. Zij kent als geen ander de uitdagingen binnen het Sociaal Domein. Vol passie zet zij zich in om gezondheid in het sociaal domein en de eerstelijns zorg te integreren. Met de nodige kennis van veranderstrategieën is zij in staat om mensen te inspireren, motiveren en in beweging te krijgen.

www.ygp-trainingen.nl / www.ygp-natuurlijkgezond.nl